Pagini

Prefata

Limba Sanskrita as putea scrie o carte numai cu introducerea pentru carte "Ghid de limba Sanskrita" in primul rand trebuie sa stiti ca e prima carte online de limba Sanskritain romana si in fond e prima carte care e gratuita pentru romani care il voi scrie si in format pdf, dupa cate stiu mai exista una scrisa pentru bani(nu intrebati nu stiu cine si nici titlul carti nu stiu dar nici cine a scris cartea).
Trebuie sa stiti ca este prima carte de sanskrita scrisa pentru comunitatea de sahaja yoghini si pentru sahaja yoghini. Sanskrita este o limba a textelor sacre care are vibratii spirituale foarte puternice de asta a fost lasate Vedele,Puranele,Upanisadele sau toate textele sacre hindice in aceasta limba fiindca limbile din india nu ar fi facut fata pentru aceste texte sacre deci sanskrita este limba sacra.
De ce sciu ghid de limba Sanskrita cred ca Sahaja Yoga cu aceasta limba impreuna ar readuce paradisul pe pamant "Dar sigur fie voia Domnului" in plus am putea citi vede pe limba lor originala si in plus cred ca si Romani au dreptul sa cunoasca acesta limba dupa ce in Anglia se invata la scoli deja!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu